Cauti idei si sugestii de amenajari pentru casa?Sezonul de amenajari si proiecte a inceput odata cu primele zile calduroase ale anului iar acum ne aflam in plina desfasurare a perioadei de renovari pentru casa si gradina. E adevarat ca nu cu aceeasi intensitate ca in anii trecuti, insa idei de proiecte pentru amenajare, dorinta de a schimba ceva prin locuinta vom avea mereu. Sigur ca fiecare dintre noi intentionam sa imbunatatim ceva in casa, chiar si un mic proiect de renovare in casa sau gradina, ne va reda bucuria si increderea de care avem nevoie pentru a scapa de stresul cotidian.

Noi, cei de la www.comstal.ro incercam sa fim alaturi de tine cu sfaturile si sugestiile noastre. Am creat acest blog pentru instalatori, electricieni proiectanti, arhitecti, designeri, decoratori, constructori dar si pentru ati oferi tie, mesterul din propria ta casa,  suportul nostru in realizarea proiectelor din caminul tau. Parcurgand paginile din magazinul nostru online de instalatii vei gasi solutii avantajoase, chiar sfaturi utile de instalare si montaj al instalatiilor termice sau sanitare( centrale, calorifere), fara a mai apele la instalatori, electricieni sau mesteri.

Blogul magazinului online contine - noutati, recomandari, sfaturi si idei din domeniul casa si gradina: instalatii (termice, sanitare, electrice, solare, incalzire, micro irigatii), amenajari interioare, amenajare baie, amenajari bucatarie, amenajare gradina, decoratiuni - dar si promotii si oferte de articole si aparate casnice, scule electrice si unelte gradinarit, electrocasnice, electronice, aer conditionat. Sunt prezentate proiecte de constructii, poze si fotografii cu casa amenajate, planuri de arhitectura si design interior.

Contine indrumari how to? pentru montaj, instalare, reparatii, service si intretinere, precum si rubrica advice-center pentru raspunsuri la intrebari

O gama variata de produse pentru casa si gradina cu un bun raport calitate/ pret care te asteapta sa le comanzi, aici la comstal.ro

Adauga comentariu


Nume (camp obligatoriu)
Mail (camp obligatoriu)

Do NOT fill this !Prima pagina