Chiuvete de bucatarie AlveusAlveus ofera o gama larga de electrocasnice incorporabile atent proiectate: chiuvete de bucatarie, baterii, cosuri de gunoi cu sistem de separare a resturilor menajere, hote, cuptoare si plite incastrabile.
Calitatea functionala a electrocasnicelor Alveus va va usura munca in bucatarie
Designul atent al fiecarei chiuvete Alveus va va personaliza bucataria.
Alveus inseamna inovatie, calitate si functionalitate garantata la un pret rezonabil.
CHIUVETELE INCASTRABILE
Chiuvetele din inox incastrabile sunt create pentru instalarea in blat si formeaza o suprafata continua de lucru. Intr-un decupaj de dimensiuni potrivite, chiuveta inox Alveus este plasata in blat de sus in jos si fixate cu clemele din dotare. In functie de caracteristicile designului, chiuvetele de bucatarie Alveus pot fi incadrate in mai multe game.
alveus, chiuvete incorporabileCHIUVETE INCORPORABILE
O chiuveta de bucatarie incastrabila la nivelul blatului se monteaza intr-un spatiu special decupat intr-un blat de bucatarie din granit sau material compozit. Marginile chiuvetei vor fi la acelasi nivel cu suprafata blatului
alveus, chiuvete inoxCHIUVETELE NEINCASTRABILE
O chiuveta neincastrabila se instaleaza ca element superior a unuia sau a mai multor dulapuri. Din punct de vedere al dimensiunilor si design-ului, chiuvetele neincastrabile ALVEUS se prezinta in mai multe game.
alveus, cuve ingropateCUVE INGROPATE
Chiuvetele ingropate ALVEUS se monteaza pe sub blatul de bucatarie, blat realizatdin material rezistent la apa cum ar fi piatra sau un material compozit. Intr-un decupaj potrivit al blatului si cu margini finisate vizibile, chiuveta se monteaza astfel incat sa realizeze o tranzitie fara margini de la blat la cuva.
Produsele comercializate sub marca Alveus sunt produse de calitate superioara in ceea ce priveste executia lor, materialele si designul.
Deoarece sunt fabricate din materiale diferite care au caracteristici distincte, sunt necesare metode de intretinere si protejare specifice fiecarui tip de material. Daca veti lua in considerare sugestiile noastre de mai jos, veti prelungi viata produsului dumneavoastra marca Alveus.

Intretinerea chiuvetelor de bucatarie Alveus si a plitelor  din otel inoxidabil.Pentru curatare folositi materiale textile moi si detergent lichid de vase.
Nu folositi agenti de curatare pentru vesela din argint, bureti de sarma, inalbitori sau substante de curatare abrazive.
Nu asezati obiecte cu suprafete metalice neprotejate pe produse din inox. In caz contrar pot aparea zgarieturi ale suprafetei, pete dificil de indepartat sau se poate produce deteriorarea permanenta a materialui.
Daca otelul inoxidabil de calitate superioara vine in contact cu acizi puternici, acesta trebuie clatit imediat cu multa apa curata. Pentru prevenirea aparitiei petelor, nu lasati timp indelungat mancare sau substante corozive (de ex. suc de fructe, sare de bucatarie, otet, mustar, maioneza etc) pe suprafete din otel inoxidabil. Recomandam ca dupa folosire sa stergeti suprafele din inox cu o laveta uscata pentru a preveni formarea pietrei. Pentru o intretinere optima recomandam folosirea setului de curatat Alveus.

Intretinerea si ingrijirea chiuvetelor de bucatarie Alveus din materiale compozite


Majoritatea petelor si a murdariei se pot indeparta usor folosind un detergent lichid de vase sau substante de curatat pe baza de amoniac. Petele persistente pot fi indepartate cu inalbitor (diluat cu apa in proportie de 50%) sau cu o substanta de lustruire; depunerile de piatra pot fi indepartate cu o solutie de acid acetic in concentratie de 9%. Nu folositi substante de curatat care contin clor (hipoclorit de sodiu) sau acid clorhidric. Nu expuneti produsele din material compozit la substante chimice puternice, cum ar fi solutii de curatat cuptorul, acizi concentrati, etc. In caz de expunere accidentala clatiti imediat suprafata cu apa. Evitati sa taiati cu cutitul direct pe suprafata din material compozit; in acest scop folositi un tocator.
alveus, chiuveta bucatarie, inox, incorporabila, crystalixChiuvetele de bucătărie din gama Crystalix vor da frâu liber creativităţii dumneavoastră. Acestea sunt create pentru cei mai exigenţi dintre utilizatori, care doresc nu doar calitate indiscutabilă ci şi un design de ultimă oră. Chiuvetele Crystalix sunt disponibile în trei modele diferite şi două culori pentru modelele din sticlă - alb şi negru. Acestea sunt confecţionate din inox de cea mai înaltă calitate cu o grosime peste medie şi sticlă incasabilă de 10 mm. Caracteristica de bază a acestora o reprezintă razele de mici dimensiuni (10 mm); în combinaţie cu o adâncime a cuvei de 200 mm, acestea oferă o capacitate a chiuvetei semnificativ mai mare. Sticla incasabilă îmbunătăţeşte proprietăţile mecanice ale sticlei, sporind considerabil duritatea acesteia. Aşadar, chiuvetele Crystalix sunt foarte compacte şi rezistente având în acelaşi timp un aspect modern. Razele extrem de mici în combinaţie cu o adâncime peste medie dau naştere unui spaţiu suplimentar pentru o utilizare mai confortabilă a chiuvetei.

alveus, chiuveta bucatarie, inox, incorporabilaGama FORM se caracterizeaza prin formele rotunde si liniile clare. Forma rotunda a cuvelor si a picuratorului sunt functionale si usor de curatat.
alveus, chiuveta incorporabila elegant, bucatarie, inoxDiferitele dimensiuni ale cuvelor si numeroasele combinatii cu si fara picurator reprezinta gama multipla a chiuvetelor ELEGANT.
alveus, chiuveta incorporabila dottoGama Dotto. Designul de baza combinat cu cel modern si astfel am obtinut o chiuveta simpla si totodata cu linii moderne.
alveus, chiuveta inox incorporabila pixelDiversitatea gamei PIXEL se reflecta in dimensiunile cuvei, picuratorul atent proiectat si in tocatorul de sticla . Toate acestea asigura o aparitie eleganta si o utilizare usoara a chiuvetelor PIXEL.
alveus, chiuveta inox incastrabila futurCea mai larga gama de chiuvete, FUTUR, se deosebeste prin design, ce accentueaza natura personala a bucatariei dumneavoastra. Modelele din inox de calitate superioara, cele din material compozit intr-o varietate mare de culori, se potrivesc foarte bine atat cu bucatariile traditionale cit si cu cele moderne.
alveus, chiuveta inox incorporabila practikChiuvetele PRAKTIK prin liniile lor moderne aduc in bucatarie functionalitatea si frumusete. Adancimea foarte mare si dimensiunile generoase ale cuvei usureaza spalarea vaselor iar accesoriile disponibile asigura o utilitate sporita a suprafetei de lucru.
alveus, chiuveta inox, classicGama CLASSIC cuprinde modele ce se potrivesc incepand cu bucatarile mici, de la modele de 50 cm in lungime pana la modele mari – 120 cm. Aceasta gama de chiuvete e potrivita pentru latimea standard a blatului de bucatarie – 60 cm.
alveus, chiuveta inox compactCaracteristica chiuvetelor COMPACT este dimensiunea ingusta – 50 cm, pastrand dimensiunile cuvelor aceleasi ca la gama Classic.
Cu diferite combinatii de chiuvete ingropate va puteti realiza orice dorinta cu privire la bucataria dumneavoastra
Cuve ingropate Duo ce se vor potrivi in mod fericit blatului dumneavoastra facut din piatra naturala, materiale compozite sau lemn tratat impotriva apei.

1 comentariu

Jolanda Serrell
June 11, 2012

I have not checked in here for a while because I thought it was getting boring, but the last few posts are great quality so I guess I will add you back to my daily bloglist. You deserve it my friend :)
Adauga comentariu


Nume (camp obligatoriu)
Mail (camp obligatoriu)

Do NOT fill this !Prima pagina